Potrebno je:
2 pileća filea
4 kriške slanine
1 šolja majoneza
pola šolje kisele pavlake
1 kašika senfa
1 kašika limunovog soka
1 kašičica bijelog luka u prahu
so i biber po ukusu
1 šolja celera
pola šolje crvenog luka
pola šolje krastavca
pola šolje peršuna
pola šolje parmezana
Priprema:
Kuvajte pileće filete u slanoj vodi, oko 15 do 20 minuta. Pustite ih da se prohlade, pa ih isjecite na kockice. Propržite slaninu u tiganju. Pustite da se ohladi, pa je isjecite na komadiće. Pomiješajte majonez, kiselu pavlaku, senf, limunov sok, bijeli luk u prahu, so i biber. Izmješajte dobro da se sastojci sjedine. Onda dodajte sjeckanu piletinu, slaninu, celer, crveni luk, krastavac i peršun u posudu sa dresingom.