Potrebno je:



  • 3 jaja

  • po 3 kašike šećera i brašna

  • malo strugane limunove korice

  • kesica pudinga od vanilije

  • pola litra mlijeka

  • još 4 kašike šećera

  • 2 kašike butera

  • 300-400 grama bijelog i crnog grožđa

  • 2-3 kašike šlaga

  • kašika ulja


Priprema:


Rernu podesite na 220 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja sa šećerom, pa dodajte brašno, ulje i struganu limunovu koricu, uz neprestano miješanje. Smjesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni. Puding skuvajte prema uputstvu sa kesice pa dodajte puter i prelijte preko pečenog tijesta. Odozgo naredajte oprana zrna grožđa. Ostavite da se torta prohladi i stegne, pa dekorišite sa malo šlaga.