Sastojci:
300 gr keksa
Za čokoladni fil:
500 ml mlijeka
150 ml slatke pavlake
10 gr vanilinog šećera
100 gr šećera u prahu
150 gr šlag krema sa ukusom čokolade
Za bijeli fil:
500 ml mlijeka
150 ml slatke pavlake
10 gr vanilinog šećera
100 gr šećera u prahu
150 gr šlag krema sa ukusom vanile
Priprema:
Poredajte red keksa u kalup dimenzija 20*28 cm. Potom umutite mlijeko, slatku pavlaku, vanilin šećer, šećer u prahu i šlag krem sa ukusom čokolade.
Kada dobijete gustu, kompaktnu smesu, čokoladni fil razmažite preko sloja keksa. Potom napravite bijeli fil tako što ćete umutiti mlijeko, slatku pavlaku, vanilin šećer, šećer u prahu i šlag sa ukusom vanile. Bijeli fil stavite preko čokoladnog fila, a potom preko stavite još jedan sloj keksa. Tortu stavite u frižider na sat vremena.