PO VOJVOĐANSKOM RECEPTU Krompir paprikaš je provjereno jelo, a ovaj metod pripreme osvaja
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 16.05.23 14:34 ∙ 0
Sastojci:
1 kg krompira
2 glavice crnog luka
aleva paprika
brašno
so, biber
peršun
ulje
lovorov list
Priprema:
Luk iseckati i staviti na malo ulja da se prži, malo posoliti. Kada je skoro gotov, dodati kašiku brašna i alevu papriku. Naliti vodom i dodati krompir isečen na komade. Kada je krompir gotov, na kraju ga začiniti i posuti seckanim peršunom i biberom po ukusu. Uz paprikaš poslužiti salatu po želji.
BONUS VIDEO:
Možda vas zanima
Žena
Najnovije
Najčitanije
Sport
vremenska prognoza
10°C
Sarajevo
4°C
Banja luka
10°C
Mostar
6°C
Tuzla
0°C
Bihać
9°C
Bijeljina
10°C
Zenica
6°C
Prijedor
12°C