NEMOGUĆE IM JE ODOLJETI Šmek šnicle
ALOONLINE.BA/NAJPORTAL | Žena ∙ 11.10.22 10:33 ∙ 0
POTREBNI SASTOJCI:
50 gr teletine
2 glavice crnog luka
2 čehne bijelog luka
1 kašika gustina ili brašna
so
biber
Priprema:
Šnicle izlupati pa ih provucite kroz brašno i propržiti u tavi na ulju kratko. Izvaditi ih iz tave pa tu prodinstati na rezance isječen luk.
Dodati kašiku brašna malo vode i tu vratiti šnicle, dodati još malo vode i poklopiti da se krčkaju. Nakon 40-ak minuta je sve gotovo! Dodati malo mljevene paprike, soli, bibera ili suhog začina!
BONUS VIDEO:
Možda vas zanima
Žena
vremenska prognoza
13°C
Sarajevo
7°C
Banja luka
12°C
Mostar
8°C
Tuzla
4°C
Bihać
11°C
Bijeljina
12°C
Zenica
8°C
Prijedor
12°C