KAKO SPREMITI NAJUKUSNIJU slaninu u samo dva koraka!
ALOONLINE.BA/VESTI-ONLINE.COM | Žena ∙ 14.12.21 15:47 ∙ 0
Potrebno je samo da je poredate ravno u plehu. Izgleda sjajno u tanjiru sa jajima za doručak. Preukusno je pored toga što izgleda primamljivo.
SLANINA U RERNI
Korak 1
Zagrijte rernu na 175 stepeni C. Pleh za pečenje obložite aluminijumskom folijom. Rasporedite slaninu u jednom sloju tako da se ivice dodiruju ili preklapaju.
Korak 2
Peći u zagrijanoj rerni do željenog stepena hrskavosti, 10 do 15 minuta. Gotovu i hrskavu slaninu izvadite na parce ubrusa, koji će upiti višak masti, a zatim servirajte u tanjir.
Po Obroku:
203 kalorije;
proteini 13,9g;
ugljeni hidrati 0,5g;
masti 15,6g;
holesterol 41,2mg;
natrijum 865,2mg.
Možda vas zanima
Žena
RECEPT DANA Posna tjestenina sa povrćem
06:30 ∙ Recepti ∙ 0RASKOŠ OKUSA Posna čoko baklava
18:25 ∙ Recepti ∙ 0vremenska prognoza
16°C
Sarajevo
11°C
Banja luka
16°C
Mostar
14°C
Tuzla
6°C
Bihać
15°C
Bijeljina
16°C
Zenica
13°C
Prijedor
16°C