Svima je dobro poznato da je i Anastasija Ražnatović u periodu puberteta kuburila sa kilogramima, ali kada je postala svjesna odlučila se za promjenu. Tada je smršala 20 kilograma, svoju vitku liniju održava, a njena ishrana se od tada gotovo nije promijenila.
"Izbacila sam nezdravu hranu i trudim se da jedem redovno. Najčešće jedem kuvano, a brzu hranu izbjegavam u potpunosti", rekla je Anastasija jednom prilikom.
Kada je u pitanju doručak, Anastasija bira ovsenu kašu sa crvenim voćem ili jaja sa povrćem. Riba, najčešće brancin, obavezna je uz zelenu salatu, posluženu za ručak. Potaž od bundeve jede za večeru.
Poslije praznika je oštrija
Međutim, posle praznika, kada svi malo "brljamo", Anastasija promijeni svoj jelovnik. Fokusira se na zeleno povrće što joj pomaže da ubrza metabolizam i da se organizam pročisti od prazničnih specijaliteta.
U tom slučaju, Anastasija bira salatu sa rukolom i čerijem, začinjenu maslinovim i balzamiko kremom, kao i hrskave edamame, začinjene slatko-kiselim sosom. Ovaj način ishrane bez mesa, mlada pjevačica često praktikuje i zbog svog supruga koji je godinama vegan.
BONUS VIDEO: