ZA PRSTE SE LIJEPE Neodoljiva rebarca u crnom vinu
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 25.06.23 17:37 ∙ 0
Rebarca u crnom vinu
Sastojci:
500 g svinjskih rebara
2 glavice crnog luka
1/2 šolje crnog vina
4 kašike maslinovog ulja
2 prstohvata soli
Priprema:
Luk isjeći na kolutove, rebarca isjeći na parčiće i posipati solju. Luk ispržiti u maslinovom ulju, dodati rebarca i pržiti dok ne postanu zlatasta. Dodati vino i sve dinstati na laganoj vatri 40 minuta.
BONUS VIDEO:
Možda vas zanima
RECEPT DANA Trouglići sa sirom
07:00 ∙ Žena ∙ 0RECEPT DANA Kremasta krompir salata
06:00 ∙ Žena ∙ 0vremenska prognoza
0°C
Sarajevo
0°C
Banja luka
0°C
Mostar
0°C
Tuzla
0°C
Bihać
0°C
Bijeljina
0°C
Zenica
0°C
Prijedor
0°C