ODLIČNO PREDJELO ILI DORUČAK Jaja punjena parmezanom
AloOnline.ba | Žena ∙ 13.04.24 05:30
∙ 0
Sastojci: 6 jaja, 60 g putera, so, biber, peršun, 200 ml pavlake, 50 g parmezana.
Priprema:
1. Tvrdo kuhana jaja razrežite po dužini na dva dijela. Žumanca izvadite, izdrobite viljuškom i pomiješajte s puterom, solju i biberom i sjeckanim peršunom.
2. Ovom smjesom puniti bjelanca. U podmazanu posudu poredajte jaja, a zatim prelijte pavlakom pomiješanom s rendanim parmezanom. Pecite u rerni 20-ak minuta.
BONUS VIDEO:
- Tagovi
- RECEPT DANA
Možda vas zanima
PRIJEDLOG ZA RUČAK Posne pljeskavice od tikvica
10:01 ∙ Žena ∙ 0PRIJEDLOG ZA RUČAK Punjena bundeva
11:12 ∙ Žena ∙ 0Žena
vremenska prognoza
14°C
Sarajevo
9°C
Banja luka
14°C
Mostar
10°C
Tuzla
3°C
Bihać
13°C
Bijeljina
14°C
Zenica
10°C
Prijedor
16°C