PO VOJVOĐANSKOM RECEPTU Krompir paprikaš je provjereno jelo, a ovaj metod pripreme osvaja
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 16.05.23 14:34 ∙ 0
Sastojci:
1 kg krompira
2 glavice crnog luka
aleva paprika
brašno
so, biber
peršun
ulje
lovorov list
Priprema:
Luk iseckati i staviti na malo ulja da se prži, malo posoliti. Kada je skoro gotov, dodati kašiku brašna i alevu papriku. Naliti vodom i dodati krompir isečen na komade. Kada je krompir gotov, na kraju ga začiniti i posuti seckanim peršunom i biberom po ukusu. Uz paprikaš poslužiti salatu po želji.
BONUS VIDEO:
Možda vas zanima
RECEPT DANA Trouglići sa sirom
07:00 ∙ Žena ∙ 0RECEPT DANA Kremasta krompir salata
06:00 ∙ Žena ∙ 0Žena
vremenska prognoza
16°C
Sarajevo
11°C
Banja luka
16°C
Mostar
10°C
Tuzla
8°C
Bihać
16°C
Bijeljina
16°C
Zenica
11°C
Prijedor
16°C