NEMOGUĆE IM JE ODOLJETI Šmek šnicle
ALOONLINE.BA/NAJPORTAL | Žena ∙ 11.10.22 10:33
∙ 0
POTREBNI SASTOJCI:
50 gr teletine
2 glavice crnog luka
2 čehne bijelog luka
1 kašika gustina ili brašna
so
biber
Priprema:
Šnicle izlupati pa ih provucite kroz brašno i propržiti u tavi na ulju kratko. Izvaditi ih iz tave pa tu prodinstati na rezance isječen luk.
Dodati kašiku brašna malo vode i tu vratiti šnicle, dodati još malo vode i poklopiti da se krčkaju. Nakon 40-ak minuta je sve gotovo! Dodati malo mljevene paprike, soli, bibera ili suhog začina!
BONUS VIDEO:
Možda vas zanima
vremenska prognoza
0°C
Sarajevo
0°C
Banja luka
0°C
Mostar
0°C
Tuzla
0°C
Bihać
0°C
Bijeljina
0°C
Zenica
0°C
Prijedor
0°C