ŠARENA SALATA Zdrav i niskokaloričan obrok
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 08.04.23 17:12 ∙ 0
1/2 glavice ljubičastog luka
3 rotkvice
1 manja šargarepa
po ukusu začina za piletinu
po potrebi maslinovo ulje
po ukusu sirće
po ukusu so
Priprema
Piletinu sasjeckati na manje kockice i ispržiti na malo maslinovog ulja. U činiju sasjeckati zelenu salatu, luk na trakice, rotkvice na tanje kolitiće i svježu šargarepu na trakice. Začiniti solju i sirćetom i ispretiskati malo rukom. Dodati sirće ili limunov sok po izboru. I na kraju dodati pripremljenu piletinu.
BONUS VIDEO:
- Tagovi
- ŠARENA SALATA
Možda vas zanima
vremenska prognoza
0°C
Sarajevo
0°C
Banja luka
0°C
Mostar
0°C
Tuzla
0°C
Bihać
0°C
Bijeljina
0°C
Zenica
0°C
Prijedor
0°C