DŽIGERICA U SOSU OD LUKA Najlakše jelo za pripremu, treba vam samo 15 minuta
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 01.03.23 05:30 ∙ 0
Sastojci:
- 1 veća glavica crnog luka
- ulja
- 300 gr pileće džigerice
- malo suvog začina
- 50 ml mlJevenog paradajza
Priprema:
Ispržiti na ulju sJečen luk na rezance, pa kad omekša dodati džigericu i malo vode, pa dinstati da omekša oko 15 minuta.
Dodati paradajz i ostaviti još 2 minuta.
BONUS VIDEO:
Možda vas zanima
SAVRŠEN SPOJ POVRĆA Krem sataraš
05:30 ∙ Žena ∙ 0ZAPEČENA TJESTENINA Fino, jednostavno i jeftino
12:53 ∙ Žena ∙ 0PRIJEDLOG ZA RUČAK Šnicle punjene sirom
10:47 ∙ Žena ∙ 0vremenska prognoza
14°C
Sarajevo
6°C
Banja luka
11°C
Mostar
7°C
Tuzla
3°C
Bihać
10°C
Bijeljina
11°C
Zenica
7°C
Prijedor
15°C