Jelena Karleuša slovi za modnu ikonu kojoj godine ne mogu ništa, te je svi upoređuju sa Dženifer Lopez, latino divom koja je nevjerovatna na sceni i u šestoj deceniji. Tako i pjevačica koja donosi nove trendove na ove prostore može da se pohvali savršeno isklesanim tijelom!

Govoreći o svom izgledu, Jelena je priznala da dobija brojne komplimente, a kako kaže ključ je u disciplini i zdravim navikama.

- Ne jedem meso i hljeb, ne konzumiram alkohol ni cigarete, kafu nikada nisam probala i unosim dosta tečnosti - rekla je pjevačica koja je ishranu davno stavila pod kontrolu, dok njegu tijela i kože smatra obavezom, a moda je njen način izražavanja.

Luka Vlahović, kuvar koji je veoma popularan na društvenim mrežama, imao je priliku da lično sprema za Jelenu Karleušu.
- Jelena je vegetarijanac koji pokušava da bude vegan. Sada je u tom procesu. Prvi put kada sam spremao hranu za nju pravio sam joj sir u kori sa medom, orasima i suvim šljivama. To joj se svidjelo. Pravio sam joj falafele. Pravio sam joj mnoge specijalitete, ali znam da su mi ta dva izdvojili - rekao je nedavno u jednom podkastu.

A potom je otkrio i kakva je Jelena za saradnju.
- Uopšte nije zahtjevna. Svi misle da traži čuda i nemoguće, ali ne, baš je kul lik - istakao je Luka.

Kako je za 2 mjeseca skinula 10 kg?


U teškim periodima kroz koje je prolazila pjevačica je pribegavala za hranom, pa je u jednom trenutku imala višak kilograma, ali je za dva mjeseca uspjela da oslabi 10 kilograma.
"Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: 'Dosta je! Tvoje tijelo nije kanta za đubre.' Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva mjeseca izgubila 10 kilograma", ispričala je Jelena.

Jelena dan uglavnom započinje žitaricama, a za ručak i večeru bira povrće i salate.
"Kad ustanem, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija sjemenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, mrkve i cvekle", objasnila je pjevačica.

BONUS VIDEO: