KAKO NAPREDUJU „BEMINE“ PAPRIKE Marinko Umičević pohvalio se usjevima, radnici će na poslu jesti zdravo (FOTO)
– I ove godine se vodimo motom ‘Motiku u ruku, nahranimo Banjaluku’, u našem slučaju nahranimo “Bemu“. Zasadili smo paradajz volovsko srce, papriku baburu i krastavce. Zadovoljni smo, očekujemo odličan prinos dovoljan za svakodnevne potrebe našeg restorana, rekao je Umičević.
Dodaje da će radnici “Beme” i ove godine u svom restoranu imati zdravu i kvalitetnu hranu proizvedenu u dva plastenika u okviru fabrike.
Umičević kaže da je ovo jedan od načina uštede u vrijeme inflacije i divljanja cijena, te još jedan podsticaj da se okrenemo domaćoj proizvodnji i ne zavisimo od drugih.
Sugrađanima poručuje da kada ima volje i ljubavi, rezultati neće izostati, te apeluje da se svi vode njihovim primjerom jer jedan plastenik od pet kvadrata može da prehrani dvije tri porodice
– Potrebno je samo malo rada – kaže Marinko Umičević.
Umičević je ranije pojasnio da su u plasteniku angažovani radnici koji su zimi zaduženi za grijanja u fabrici.