PRAVA ČAROLIJA UKUSA Piletina sa kuskusom idealan obrok za pauzu na poslu
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 27.04.23 11:42 ∙ 0
Sastojci:
300 g pilećeg filea
100 g kus-kusa
30 g putera
30 g brusnica
nekoliko listova sveže nane
1 kašika meda
so i biber
Priprema:
Pileći file isecite na šnicle, zatim ih blago izlupajte čekićem. Posolite i pobiberite šnicle i ispecite na gril
tiganju sa obe strane. Ostavite na toplom sa strane i zatim pripremite kus-kus. Instant kus-kus prelijte vrelom
vodom i ostavite desetak minuta da nabubri. U dubokom tiganju na srednjoj temperaturi otopite puter, a zatim dodajte brusnicu i seckane listiće nane. Dodajte nabubreli kus-kus i blago pomešajte sa brusnicom i nanom. Servirajte uz piletinu.
BONUS VIDEO:
- Tagovi
- Piletina sa kuskusom
Možda vas zanima
vremenska prognoza
0°C
Sarajevo
0°C
Banja luka
0°C
Mostar
0°C
Tuzla
0°C
Bihać
0°C
Bijeljina
0°C
Zenica
0°C
Prijedor
0°C