Razlog njihovog suočavanja bio je odnos između Sandre Rešić i Matee Car, djevojke sa kojom je Anita prevarila Matoru.

Đedović je izjavio da je u šoku nakon priznanja da je Matea sa Sandrom provodila vrijeme u njegovom stanu, a kako je istakao, slučaj će prijaviti policiji.

– Marko i Ermina i Ana Spasojević su demantovale Ivana Marinkovića – rekao je Milan.

– Ermina je rekla Ivanu da ja nisam kriv i da su ti se danas svi smijali jer je ona objavila poruke – rekao je Đedović.

– Koji je tvoj zaključak? – upitao je Milan.

– Meni je bila poenta da je pitam da li sam ja išta znao, rekla je da nisam da je to sve dokazano. Da su se svi snimali u krug i da su jedni drugima prijetili – rekao je Đedović.

– Postoje video zapisi gdje Matea snima Rešićku i ona govori da ne smije Đedović nikako da sazna da je ona bila u stanu – rekao je Milan.

– Očigledno je da su se oni lijepo spajtošili, šta je njihov razlog i šta je njihova poenta, meni ništa nije jasno. Nije mi jasno šta ima Sandra Rešić, ona po svemu sudeći nije normalna, ja pokušavam da nađem razlog – rekao je Đedović.

– Ermina je otkrila kako je navukla Rešičku da nema dokaze, večeras je sve izašlo na portal. Izašla je prepiska gdje Sandra traži njoj da je uhvati za grudi – rekao je Milan.

– Okej, onda mi je jasno da se ona sviđala Rešićki, ovo je sjajna stvar sa kojom će posla imati i policija i tužilaštvo. Koštaće ih više nego što su mislili. Sve ću policiji da prijavim i tužiću ih sve u kompletu – rekao je Đedović.

– Zar ti i Sandra niste najbolji drugari? – upitao je Milan.

– Rijaliti da. Ovo više nije čulo, rekla, kazala, ovo su stvari koje će ozbilljno nekog da koštaju, po svemu sudeći Sandru Rešić. Ja ću ih sve tužiti redom, Sandra je posljednja osoba u koju sam sumnjao – rekao je Đedović.

– Ako si ti dao ključ od stana Sandri Rešić znači da ti je bitna – rekao je Milan.

– Pa jeste, ali ne znam više, onda je ona meni radila iza leđa. Nije mi jasan razlog, ja ništa ne razumijem. Ja dok nju ne vidim i ne pričam sa njom ne znam ništa. Ja samo da saznam o čemu se radi, nisam nešto vjerovao da baš toliko mogu da omašim u procjeni. Više sam u šoku nego bilo šta – rekao je Marko.

BONUS VIDEO: