NEMA NIŠTA LJEPŠE Pileća supa po bakinom receptu najviše prija stomaku
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 17.09.23 07:30 ∙ 0
Sastojci:
500 g piletine
1 crni luk
1 veza zeleni
3 šargarepe
4 krompira
1 kašičica iseckanog peršuna
So, biber u zrnu
Rezanci
Priprema:
Piletinu staviti da se kuva. Kada je napola skuvana, dodati isečene zelen, krompir, šargarepu i crni luk prepolovljen i prepečen na ringli. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Poklopiti i ostaviti da se kuva na tihoj vatri, dok meso omekša. Procediti supu, a meso iskidati na manje komade i ukloniti kosti. Vratiti meso i šargarepu u supu, dodati rezance po želji i kuvati još 15 minuta da omekšaju rezanci. Pred kraj posuti iseckanim peršunom.
BONUS VIDEO:
- Tagovi
- recept
Možda vas zanima
RECEPT DANA Trouglići sa sirom
07:00 ∙ Žena ∙ 0vremenska prognoza
0°C
Sarajevo
0°C
Banja luka
0°C
Mostar
0°C
Tuzla
0°C
Bihać
0°C
Bijeljina
0°C
Zenica
0°C
Prijedor
0°C