JEFTIN DORUČAK Iskoristite stari hljeb da napravite poparu koja se peče u rerni
ALOONLINE.BA | Žena ∙ 04.06.23 20:31 ∙ 0
Sastojci:
6 kriški starog hjleba
200 ml pavlake za kuvanje
1 čaša (180 g) jogurta
100 g feta sira (ili sličnog)
1 kašika margarina
50 g rendanog kačkavalja
Priprema:
Hleb iseckati na kockice i poređati u uljem podmazan pleh. Sjediniti pavlaku za kuvanje i jogurt, preliti kockice hleba i ostaviti da stoji 10 minuta. Odozgo rasporediti sir i staviti margarin. Peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15-20 minuta. Izvaditi, posuti rendanim kačkavaljem i vratiti posudu u rernu na 5 minuta koliko samo da se kačkavalj otopi.
BONUS VIDEO:
- Tagovi
- recept
Možda vas zanima
vremenska prognoza
12°C
Sarajevo
6°C
Banja luka
11°C
Mostar
7°C
Tuzla
3°C
Bihać
10°C
Bijeljina
11°C
Zenica
6°C
Prijedor
15°C